top of page
Opel Astra Tourer

MET GARAGE VANDEWALLE BV VERZEKERD OP DE WEG

Garage Vandewalle bv in Moorsele.

Verzekering pechverhelping

Pech hebben onderweg kan een nachtmerrie zijn, vooral als u niet de juiste verzekering heeft. Wie veel tijd op de weg doorbrengt, komt het helaas ooit eens tegen. Een lege batterij, een lekke band of gewoon motorpech. Maar waarom zou u dat risico lopen en u niet met een gerust gemoed in het verkeer begeven? Garage Vandewalle bv in Moorsele biedt een verzekering pechverhelping in samenwerking met TotalEnergies Car Assist. Met de juiste verzekering wordt u zo snel mogelijk geholpen als u met pech langs de kant van de weg staat. Een pechwagen komt uw auto repareren, sleept u naar een plaatselijke garage of u kunt genieten van een vervangwagen. Zo gaat u steeds goed verzekerd op weg.

Garage Vandewalle bv
Garage Vandewalle bv

Bijstand in België en in Europa

Met de TotalEnergies Car Assist verzekering die Garage Vandewalle bv biedt, bent u gedurende het hele jaar 24/7 verzekerd tegen pech onderweg. Zo heeft u met deze verzekering pechbijstand in heel België en in 35 Europese landen. Staat u dus met een lege batterij op uw oprit of heeft u motorpech langs de snelweg in België? Dan wordt uw voertuig naar uw garage gesleept om deze te laten herstellen. Ondertussen heeft u recht op het gebruik van een vervangwagen zodat uw verplaatsingen niet belemmerd worden zolang uw wagen in de garage is.

 

Ook wanneer u met uw wagen op vakantie vertrekt, heeft u in 35 landen in Europa het voordeel van pechbijstand. Wanneer u dus in het buitenland met een lekke band langs de kant staat, dan wordt u ook daar geholpen. Na elf maanden wordt u tevens verwittigd dat uw dekkingsperiode bijna afloopt waardoor u nooit meer zonder pechbijstand de weg op hoeft te gaan.

Autoreparatie en -onderhoud

MEER WETEN OVER ONZE PECHBIJSTAND VERZEKERING?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page