top of page
Opel Astra Tourer

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN AAN CARROSSERIE IN REGIO WEST-VLAANDEREN

Garage Vandewalle bv in Moorsele.

Onderhoud van uw wagen

Bij Garage Vandewalle geloven we heilig in de kracht van preventief onderhoud. Met een paar eenvoudige onderhoudscontroles kunt u tijdrovende en dure reparaties voorkomen. We raden u aan om elke 10.000 km of 6 maanden een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren om voortijdige slijtage van uw auto te voorkomen. Tijdens dit klein onderhoud verversen we onder meer de motorolie, vervangen we de oliefilter en vullen we de andere vloeistoffen bij. Ook zullen we uw banden controleren. Op jaarlijkse basis is dan weer een groot onderhoud nodig. Hier gaan we na welke onderdelen van uw wagen versleten zijn en aan vervanging toe zijn. Garage Vandewalle bv vervangt deze onderdelen steeds met originele stukken.

Garage VDW2_edited.jpg
Garage VDW7.jpg

Herstellingen aan carrosserie

Als u een ongeluk hebt gehad met uw voertuig en u moet het laten repareren, maak dan een afspraak met Garage Vandewalle bv. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van voertuigen die een aanrijding hebben gehad. We repareren ze zodat ze er weer zo goed als nieuw uitzien. Met behulp van de nieuwste technologie en technieken zorgen wij er als gekwalificeerde technici voor dat u met een minimum aan gedoe weer achter het stuur zit. We streven ernaar uw auto terug te brengen in de staat van voor het ongeval.

 

Zo herstellen we in onze garage krassen en lakschade, maar kunnen we ook schade uitdeuken en eventueel beschadigde onderdelen vervangen. Indien gewenst werken we samen met uw verzekering zodat we helder en transparant kunnen communiceren over de te verwachten kosten.

Autoreparatie en -onderhoud

WILT U MEER WETEN OVER HET ONDERHOUD VAN UW WAGEN OF DE HERSTELLINGEN AAN CARROSSERIE?

Maak een afspraak bij Garage Vandewalle bv in Moorsele.

bottom of page